Dekton frabrikken

Om SolidTec AS

SolidTec AS ble stiftet i 1. januar 2014.

Selskapet ble etablert som en følge av at tradisjonsrike Eikner Naturstein AS valgte å skille ut produksjonen av benkeplater, fliser og fasadeplater i et eget selskap. Eikner Naturstein AS er aksjonær i SolidTec AS. Produksjonen av gravsteiner, stein til hage og øvrig produkter fra tradisjonell steinindustri er videreført med økt fokus og styrke i Eikner Naturstein AS.

 

SolidTec AS er derfor en virksomhet som har spesialisert seg på å produsere og levere stein- og steinbaserte plater til kjøkken og bad, som spesialproduserte fliser og som fasadeplater. En slik spesialisering er en naturlig konsekvens av at markedet for disse produktgruppene er i sterk vekst. Samtidig pågår det en betydelig teknologisk utvikling som gir stadig nye produktkvaliteter og bruksområder.

 

 Innenfor disse produktgruppene skal SolidTec AS videreføre og videreutvikle den kompetansen som gjennom flere generasjoner er opparbeidet i Eikner Naturstein AS. Se www.eikner.no

Det har derfor vært svært viktig å få med seg menneskene, erfaringene og kunnskapen om de nye mulighetene inn i det som vi håper og tror skal bli vestlandets ledende aktør innenfor stein- og steinbaserte overflater.