Benkeplater i stein​

SolidTec AS har et stort utvalg av benkeplater i Silestone, Dekton og naturstein som marmor og granitt. Vi har dyktige håndverkere med flere års erfaring og tilknytning til bransjen. Vi legger vår stolthet i arbeidet, og er opptatt av detaljer og kvalitet.

Våre montører gjør alt fra måltaking til produksjon og montering. Ingen jobb er for liten for oss, og vi bistår gjerne med løsninger til prosjekter som går utover standard leveranse. 

Privatperson?

SolidTec leverer hovedsakelig til kjøkkenbutikker, arkitekter og utbyggere. Er du privatperson anbefaler vi deg derfor å kontakte en av våre forhandlere for pris på benkeplater og vasker til kjøkken og bad.  De tegner opp løsninger for deg, de har utstillinger og fargeprøver, og de kommer med tilbud på akkurat den løsningen du ønsker.

Totalleverandør av benkeplater i stein

SolidTec AS er en av Bergens ledende aktører innen bearbeiding av stein. Som totalleverandør av Cosentino og Lundhs Realstone med fler har vi et bredt produktspekter. Med moderne maskinpark og dyktige håndverkere leverer vi benkeplater av høy kvalitet, til avtalt tid og pris.

Er du arkitekt, kjøkkenbutikk eller håndverker vil vi gjerne inkludere deg i vårt forhandlernettverk!

Våre håndverkere..

Vi leverer til..

Inspirasjon

FAQ

Ikke alle stein tåler varme, eller å bli utsatt for store temperatursvingninger. Keramisk stein som f.eks Dekton og Neolith med matte overflater tåler opp til 600°C og er derfor et godt valg dersom du ønsker å kunne sette gryten rett på platen.
Det er mange faktorer som spiller inn om man ønsker så tynn benkeplate som mulig. Det er avgjørende med et godt vatret og bærende underlagt. Vi leverer som regel 2 cm naturstein eller 1,2 cm keramisk og kompositt som tynneste plate.
Alle steintypene våre kommer i 2 cm eller 3 cm som tykkeste plate. Om man ønsker tykkere kan man lime på et «skjørt» på synlige sider slik at designet/uttrykket ser kraftigere ut. Med et skjørt er det i utgangspunktet ingen begrensning på hvor tykk platen kan fremstå.

Kompositt- og keramisk stein som Silestone, Ceasarstone, Dekton og Neolith er vedlikeholdsfritt utover vanlig renhold. Sensa naturstein fra Cosentino er en serie naturstien som er ferdig impregnert og er vedlikeholdsfritt.
Naturstein generelt må impregneres og vedlikeholdes i forskjellig grad da dette er et naturprodukt. Hvordan og hvor ofte kommer an på hvilken type stein man velger.

Ja vi tar kontrollmål. Man må ikke bestille kontrollmål fra oss, men vi anbefaler dette. Våre ansatte har lang erfaring med håndtering av stein. Ved et kontrollmål får man avklart tilkomst, hvor skjøter i platen bør være, hvordan underlaget er, hvordan platen skal inn transporteres på best mulig måte m.m. I tillegg til at man selvsagt tar mål av platen.
Ja vi monterer gjerne platen din. Våre ansatte har lang erfaring med stein og jobber med presisjon og nøyaktighet for å oppnå et best mulig sluttresultat.
Ja. Vi leverer mest i Bergen og omegn, men vi har leveranser i hele Vestland, og av og til utover dette også. Ta kontakt om du lurer på om vi leverer til deg.
Ja det kan du. Avhengig av hva slags type stein du velger kan vi levere veggplater i 0,8 cm, 1,2 cm eller 2 cm tykkelse.
Ja det kan den. Kjøkkenet kan mer eller mindre kles i stein om man ønsker.
Det kommer an på løsningen din. I hjørner blir det alltid en skjøt. Råplatene leveres i forskjellige lengder, men maks lengde ligger på rundt 3,2 m. Det er ikke alle plasser man kommer inn med så lange plater og må da kanskje dele dem opp.
Ja det kan du, men du bør ha erfaring med stein. Forskjellig stein krever forskjellig type underlag og behandling. Det er heller ikke uvanlig at en plate veien opp mot 100-150 kg. Vi anbefaler å bestille montering fra oss da våre ansatte har lang erfaring med stien og jobber med presisjon og nøyaktighet for å oppnå et best mulig sluttresultat.
Vi leverer ikke hvitevarer, men ta kontakt en av våre forhandlere for en komplett pakke.
Ja det kan vi skaffe. Vi har et bredt utvalg gjennom våre leverandører, men vasker kan også bestilles gjennom våre forhandlere i en totalpakke sammen med kjøkkenet.