Fasade

Dektons hovedegenskaper, som motstandsdyktighet mot UV-stråler, lave og høye temperaturer og kontakt med vann, gjør overflaten allsidig nok til å brukes både innendørs og utendørs. Dekton tilbyr særegne alternativer for festesystemer for ventilerte fasader og regnskjermer. 

Stor størrelse, store egenskaper. Med sitt store format på opptil 320 x 144 cm, øker designmulighetene i takt med omfanget av bruksområdene på kjøkken, bad, gulv, vegg og fasader.

Det er også en del naturstein som egner seg godt som fasade.

Privatperson?

SolidTec leverer hovedsakelig til kjøkkenbutikker, arkitekter og utbyggere. Er du privatperson anbefaler vi deg derfor å kontakte en av våre forhandlere for pris på benkeplater og vasker til kjøkken og bad.  De tegner opp løsninger for deg, de har utstillinger og fargeprøver, og de kommer med tilbud på akkurat den løsningen du ønsker.

Totalleverandør av fasadeplater i stein

SolidTec AS er en av Bergens ledende aktører innen bearbeiding av stein. Som totalleverandør av Cosentino og Lundhs Realstone med fler har vi et bredt produktspekter. Med moderne maskinpark og dyktige håndverkere leverer vi benkeplater av høy kvalitet, til avtalt tid og pris.

Er du arkitekt, kjøkkenbutikk eller håndverker vil vi gjerne inkludere deg i vårt forhandlernettverk!

Våre håndverkere..

Vi leverer til..

Inspirasjon